Egenskaber

Alle de rigtige Features

OpenConnect indeholder en lang række standard features, som gør at du hurtigt kan sætte dine integrationer op – og der kommer hele tide flere muligheder.

wooCommerce

Opret produkter, kategorier, billeder mv helt automatisk og overfør ordre til dit ERP-system med fast interval

SmartWeb

Smartweb er en hostet webshop, hvor du får alt det du skal bruge. Via Smartweb’s API kan du vedligeholde data fra dit ERP-system

FTP/URL

OpenConnect kan udveksle data via FTP servere eller hente data der skal bruges, direkte fra en URL

 

e-Touch

OpenConnect kan integreres til Kassesystemet E-Touch, så dit salg i butikken overføres til webshoppen og omvendt

Screenpublisher

Vis dine salgstal, omsætning mv direkte på infoskærme – integrer din webshop direkte så du altid kan følge med i salg og marketing

Astra

Overfør data fra Astra ERP til din webshop, infoskærm eller andre steder

Eksempel

Du har en Navision løsning, hvor alle dine 5000 produkter og varianter ligger i. Nu har du købt en hosted webshop (fx SmartWeb) fordi du gerne vil tilbyde dine kunder en mulighed for at købe hos dig når de har lyst. Men at oprette 5000 produkter med tekster billeder mv manuelt i en webshop, kan for mange virke helt uoverskueligt – for slet ikke at tale om den daglige vedligeholdelse (hvis der sker prisændringer mv).

Her kommer flavo.io ofte ind i billedet. Vi stiller en platform til rådighed, som automatisk opretter alle produkter med basisinformationer første gang, og så sætter vi en flavo.io kørsel op, som 4 gange i døgnet opdatere priser, lagerstatus mv fra din Navision til webshoppen. Når kørslen er færdig sendes der en mail til dig om hvilke produkter der er opdateret. Ganske enkelt.